Sammensætning af CPVC-rørekstruderingslinje

2021-06-28

CPVC rørekstruderingslinjebestår normalt af hovedmaskine, hjælpemaskine og styresystem.
(1) Vært. Hovedudstyret til plastekstruderingsstøbning er ekstruderen, som er værten. Det omfatter hovedsageligt ekstruderings- og fodringssystem, transmissionssystem, varme- og kølesystem og kontrolsystem.
①Ekstrudering og fodringssystem. Hovedsageligt sammensat af tragt, skrue og tønde, det er nøgledelen af ​​ekstruderen. Dens funktion er at plastificere plasten til en ensartet smelte og generere tryk i processen og derefter ekstrudere dysehovedet ved hjælp af skruen kontinuerligt, ved et konstant tryk, ved en konstant temperatur og kvantitativt.
② Transmissionssystem. Den består hovedsageligt af en motor, en reguleringsenhed og en transmissionsenhed. Dens funktion er at drive skruen og levere det moment og hastighed, som skruen kræver i arbejdsprocessen.
③ Varme- og kølesystem. Det er sammensat af temperaturkontroludstyr, og dets funktion er at sikre, at støbningen af ​​ekstruderingssystemet udføres inden for rammerne af proceskravene ved at opvarme og afkøle tønden.
④ Kontrolsystem. Det er hovedsageligt sammensat af elektriske apparater, instrumenter og aktuatorer. Dens funktion er at justere og kontrollere skruehastighed, tøndetemperatur, hovedtryk og så videre.CPVC rørekstruderingslinjeer dit gode valg.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy